COURTIN THUIS VERZORGING

 

In mijn praktijk heb ik vol overtuiging gekozen voor de productlijn van Courtin.
Courtin producten voor natuurlijke voetverzorging werken niet alleen preventief,
maar zijn ook bijzonder effectief bij voetproblemen. Al deze producten bevatten tea tree olie.
Tijdens de behandelingen gebruik ik producten die precies afgestemd zijn op uw huid en nagels. Voor een blijvend resultaat adviseer ik u om uw huid en nagels thuis met dezelfde Courtin producten te ondersteunen. Gelukkig zijn al deze producten eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.

  • 100% pure tea tree olie
  • Wasgel
  • Rub-off peeling
  • Hand- en voetencrème
  • Klovencrème
  • Voetenbad
  • Icegel
  • Nagelolie
  • Voetdeodorantspray

 

 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!